جنگل زیبای فندقلو اردبیل


جنگل فندقلو در جنوب شهر نمین استان اردبیل واقع شده و طبیعتی دست نخورده و زیبا دارد. ارتفاع این جنگل از سطح دریا بین 1500 تا 1850 متر است و آب و هوا و طبیعت بکر آن زبانزد خاص و عام است. در میانه این جنگل ابشار آب گرم مشه سویی قرار دارد و عده زیادی این مکان را برای سفر چند روزه و استفاده از خواص درمانی آن، انتخاب می کنند. جنگل فدقلو دارای وسعتی چهارهزار هکتاری است و هزار هکتار آن را درختان فندق تشکیل داده است. در این جنگل زیبا علاوه بر انواع مختلف فندق، گونه های گیاهی و جانوری متنوعی نیز جای گرفته و وجود دشت زیبای بابونه در حاشیه این جنگل جلوه ای زیبا به آن بخشیده است. برای اقامت گردشگران و مسافران امکانات رفاهی و تفریحی مناسبی در این منطقه در نظر گرفته شده است.

 

باغ گل معجزه دبی، بزرگترین باغ گل دنیا

باغ گل میراکل، باغی پر از گل های متنوع و خوشبو است که در شهر کویری دبی واقع شده و بزرگترین باغ گل موجود در جهان است و نامش در رکوردهای گینس ثبت شده است. ساخت باغ میراکل یا معجزه در سال 2013 همزمان با روز عشق (14 فوریه) شروع شد و در سال 2016 برای بازدید عموم بازگشایی شد و در همان سال این باغ برنده جایزه بهترین باغ سال شد. باغ میراکل از بخش های مختلفی از جمله باغ های گل، باغ پروانه، حوضچه ماهی ها، محوطه بازی کودکان و فروشگاه سوغات تشکیل شده است. در ادامه تصاویری از بخش های مختلف این باغ را مشاهده خواهید کرد.

باغ پروانه

حوضچه ماهی ها

محوطه بازی کودکان

رستوران گاتو تایلند، رستورانی در دل غار

کشور تایلند از مقاصد گردشگری زیبا و پرطرفدار است که از جاذبه های دیدنی و منحصر به فردی برخوردار است. یکی از مکان های منحصر به فرد در این کشور رستوران گاتو است. این رستوران در دل غاری به نام رایاوادی قرار گرفته و طرف دیگر آن دریا می باشد. این رستوران علاوه بر غذاهای خوشمزه از فضایی زیبا و رمانتیک برخوردار است و با اجرای موسیقی زنده، فضا را دلنشین تر می کند. در رستوران گاتو بیشتر غذاهای دریایی سرو می شود و انواع دسرها با تزئینی حرفه ای در این رستوران ارائه می شود. سوشی، ماهی سوخاری، انواع خوراک ماهی، اسنک و انواع نوشیدنی ها از غذاهای لذیذ این رستوران است. در این غار مراسم عروسی نیز برگزار می شود و زوج های جوان لحظاتی به یاد ماندنی را در این مکان ثبت می کنند.

دروازه قرآن شیراز

یکی از آثار تاریخی شهر شیراز، دروازه قرآن است که از دروازه های به جامانده از دوران قدیم است. در قدیم، شیراز شش دروازه داشت اما امروزه در شیراز دروازه ای به جز دروازه قرآن وجود ندارد.عبور از زیر قرآن از دیرباز برای سلامت مسافران مرسوم بوده و شکل دیگر این رسم در قالب ساخت دروازه ای در شیراز دیده می شود که برای عبور سلامت مسافران و رهگذران بنا شده است. این دروازه در میانه دشتی پهناور و در میانه کوه های باباکوهی و چهل مقام واقع شده و نام آن از قرآنی که بر بالای آن قرار داده شده، گرفته شده است. این بنا به دستور عضدالدوله از حاکمان سلسله آل بویه بنا شد و قرآنی بر بالای آن قرار گرفت تا به برکت قرآن، مسافران سفر خود را به سلامت به پایان برسانند. علاوه بر بازدید از این دروازه زیبا، می توان بر سر مزار خواجوی کرمانی، از شاعران بنام ایرانی رفت و از تماشای بوستان های اطراف دروازه لذت برد. زمان بازدید از این مکان در شش ماه اول سال از 7:30 صبح تا 10 شب و در شش ماه دوم سال از 8 صبح تا 21:30 می باشد.